Revitalisering winkelcentrum De Lely

Aan de oostkant van Arnhem, aan de Westervoortesdijk, ligt het winkelcentrum de Lely. Dit bestaande complex komt door sloop van een aantal kleine gebouwen meer zichtbaar aan de weg te liggen. Tussen de ontsluitingsweg en het winkelcentrum ligt een parkeerterrein voor circa 400 auto’s. Om het winkelcentrum duidelijker in zijn omgeving te positioneren is een aanpassing van de entree van het winkelcentrum voorgesteld. De oude façade is vervangen door een eigentijds volume waarin led-verlichting is opgenomen die alle kleuren op het 550 vierkante meter grote doek kan projecteren. De “lampion” is al van grote afstand te zien en trekt de aandacht, de zichtbaarheid van winkelcentrum en entree is hiermee sterk vergroot.

 

 

Project: Revitalisering winkelcentrum de Lely

Locatie: Arnhem 📍

Opdrachtgever: De Hoge Dennen Holding B.V.

bellen
route