Interieur Westland Infra, Poeldijk

Een grondige renovatie van het kantoorpand van netwerkbedrijf JUVA en dochterondernemingen Westland Infra Netbeheer, Capturam en Anexo met ieder hun eigen specialisaties. Deze ondernemingen werken aan een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen. Voor de komende decennia de omvorming van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem vraagt om veel samenwerking tussen de ondernemingen binnen de kantooromgeving.

In de beginfase is Veldhoen+Company gevraagd om het huisvestingsconcept vorm te geven om vervolgens met ONB dat concept in definitieve vlekkenplannen te vertalen. Hierna heeft ONB het totale interieur vormgegeven ( 5000m2 / 275 werkplekken).

lees meer....
Lange gangen van bouwkundige metselwerk binnenwanden zijn volledig verdwenen. Hiervoor is een open structuur terug gekomen. Een betonnen hoofdtrap maakt plaats voor een eigentijdse stalen met bamboe afgewerkte trap. Door het ronde gebouw met een gesegmenteerd klimaatplafond te voorzien van spots die lijken alsof zo zijn uitgestrooid. Er is op een verrassende wijze een rustige open werkomgeving ontstaan en heeft het interieur zijn gedateerde verleden achter zich gelaten.

 

Project: interieur Westland Infra

Locatie: Poeldijk 📍

Opdrachtgever: Westland Infra

bellen
route