Parkeergarage Bisonspoor

Soms liggen eenvoud en complexiteit erg dicht bij elkaar: de nieuwe gevel van parkeergarage Bisonspoor is al voor een groot gedeelte voorzien van geperforeerde en gevouwen aluminium platen. architectuur ook inventief omgaan met materiaal: aluminium perforeren, knippen, vouwen en het element om en om gedraaid monteren.
Door de steeds veranderende lichtinval ontstaat iedere keer een ander spel van vorm, schaduw en kleur.

Een dubbele loopbrug is het verbindend element tussen parkeergarage en winkelcentrum. Via nivo 1 loopt de bezoeker vanuit de garage rechtstreeks het winkelcentrum in. Op nivo 2 vormt de brug de verbinding tussen het parkeren en de businesslobby; de entree van het kantorencomplex boven het winkelcentrum.

In de loop van het jaar zal de gevel rondom de parkeergarage voltooid worden. Het is een van de vele metamorfoses die winkelcentrum Bisonspoor op dit moment ondergaat…..

Project: Parking Bisonspoor

Locatie: Maarssen 📍

Opdrachtgever: Wintertrust BV

bellen
route