De uitvoering van de nieuwe gevels van winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen in opdracht van Wintertrust BV is gestart.

In een mockup  zijn de gevelelementen, bestaande uit gebogen verdiepingshoge Raficlad delen, te zien zoals ze straks rond het gehele winkelcentrum geplaatst gaan worden. De Raficlad panelen, ontwikkeld in samenwerking met Holland Composites BV, zijn ontworpen om een flexibel antwoord te geven aan de dynamiek van het winkelcentrum en reliëf en translucentie aan het aanzien van het complex toe te voegen. Het vernieuwen van de gevel maakt deel uit van een algehele revitalisering van winkelcentrum Bisonspoor en uitbreiding van het kantorencomplex. Het nieuwe ontwerp voorziet in een betere aansluiting, bereikbaarheid en integratie van kantoren en winkelend publiek.  De nieuwe businesslobby is een voorbeeld van een nieuwe integrale ontsluiting vanuit de nieuwe parkeergarage.

 

Nieuwe Businesslobby