Werkwijze

De beste projecten ontstaan door een goede samenwerking tussen de opdrachtgever en de architect. Vertrouwen en respect voor elkaars kennis en kunde staan daarbij centraal.

Het unieke aan ons vak is dat een ‘zachte wereld’ van beleving, emotie en gevoel de ‘harde wereld’ van techniek, kosten, regelgeving en weerstand tegen weer en wind elkaar ontmoeten. Architecten kunnen die werelden met elkaar verbinden. Dat maakt ons uniek en daarvoor worden wij gevraagd.

Elk ontwerpproces begint met het komen tot de juiste analyse van de opgave. Het met elkaar ontwikkelen van een leidend idee: een concept. Zorgen dat het ontwerpen slim in elkaar zit en de goede snaar raakt. Verwondert!

De ´harde wereld´ van techniek, kosten en regelgeving beheersen is een voorwaarde om die verwondering ook werkelijkheid te kunnen laten worden. 

Ons bureau beheerst die vaardigheden en bewijst steeds weer dat het levert wat het belooft. 

Het verbinden van de twee werelden van emotie en techniek is wat ons vak in essentie is. Toch is er nog een zeer belangrijke activiteit die ons vak wezenlijk raakt: goede communicatie. 

In het complexe proces van ontwerp naar realisatie is het zorgvuldig ´hoeden´ van informatie beslissend om het ontwerp te realiseren. Oplettend, zorgvuldig en met plezier!

bellen
route